lordgod Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 (edytowane) Witam jako nowy:) Chcę kupić megankę i znalazłem tako oto ofertę. Ale zanim pojadę to chciałem się zapytać czy warto się wybierać? http://otomoto.pl/re...-C19615778.html Po co założyłeś dwa takie same tematy ? Wystarczy jeden i poczekaj aż ktoś Ci odpowie. Drugi temat usunąłem Edytowane 29 Czerwca 2011 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Tu i ówdzie przytarty. Tylko zastawia mnie jedno RXE bez klimatyzacji i chromowanych obwódek wlotów powietrza? Brak zdjęć komory silnika, kufer wydaje się ok, ale warto by podnieść tapicerkę i zobaczyć co się pod nią kryje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomusk Opublikowano 29 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 lordgod ja bym ją brał bogate wyposażenie tylko ten gaz P.S Widzę na twoim profilu że masz tico też przed Megane miałem Tico obydwa super auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi