roghatt Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Witam Najpierw zdjęcie: Nie mam tego wytłumaczonego w instrukcji, a przy tym obrazku nie mam w ogóle bezpiecznika: Co oznacza rysunek w 1 kolumnie 9 od góry (30A). Mi to przypomina jakąś przyczepkę Dlaczego są w pierwszej kolumnie dwa takie same obrazki "elektryczne podnoszenie szyb". Czy to jest rozdzielone na przód tył? A wogóle jak tutaj istnieje bezpiecznik od "telefon/nawigacja" a w aucie tego nie ma tzn. że jest możliwość podłączenia czy po prostu jest to standardowy bezpiecznik w każdym modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 (edytowane) Bo to jest oświetlenie przyczepy. Szyby mogą mieć rozgraniczenie prawa/lewa + osobno tył (tak jest w niektórych autach). Jeżeli w aucie jakiegoś wyposażenia nie ma, to na 90% w miejscu tego bezpiecznika nie ma styków. Edytowane 28 Lipca 2011 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi