Marek70 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Witam- odświeżam temat- w mojej megance niestety gałka jest porysowana -pewnie jakaś pani pierścionkami lub tipsami to zrobiła- w związku z tym myślę o wymianie gałki ale jak czytam na allegro to większość gałek nie pasuje do mojego typu tzn. z podciąganym wstecznym, i tu chciałbym zapytać was może macie jakieś propozycje - namiary na jakieś fajne gałki które by mi podeszły? z góry dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ochnirob Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Witam W mojej Megi mam wciskany wsteczny, mam nową gałkę, ale za nic nie mogę zdjąć starej. Próbowałem przekręcać, ciągnąć do góry - nic :-( Ma ktoś jakiś sprawdzony i skuteczny sposób? Z góry dziękuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz89 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 czy gałka na pewno zejdzie bez rozcinania? szczerze powiedziawszy z pół godziny próbowałem na siłę i nic, może jakiś inny sprawdzony sposób? Potrzebuje cała gałkę dlatego nie mogę jej pociąć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ochnirob Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Zejdzie na bank. Też miałem problem, walczyłem z tym tematem po pół godziny, godzinę przez kilka dni. W końcu wziąłem klucz, którym "objąłem" od spodu metalowy drążek i zacząłem stukać w klucz młotkiem. Potem się zasadziłem i ... zeszło! Ufff, ulga ;-) W innym poście mam to obfotografowane - przed i po zmianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi