ghost1000 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Posiadam Meganke II 1,6 16V 2003 rok i mam problem. Po rozruchu silnika nie gaśnie mi kontrolka serwisu i dioda poduszki powietrznej. Czy mogę z tym jeździć czy udać sie do serwisu. Proszę o pomoc pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba. Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Tak mozesz dojechac do serwisu. Samo sie zapalilo ? czy juz sie swiecilo jak kupiles auto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt42 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Najprawdopodobniej przesunął sie dywanik na kable pod fotelem i styk sie poluzowal, sprawdz kable pod fotelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 lub tez cos przy kierownicy oraz przy fotelu - po jego wymianie mam to samo (tzn poduche,a el to tylko kontrolka wiec wstawilem tam przepalona zarowke a ten spec co to robil ma sie tym neidlugo zajac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost1000 Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Dzięki za rade pogrzebałem pod fotelem w kablach i diody zgasły, wiec gdzieś nie było styku. Jeszcze raz dzięki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archi23 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 mam podobny problem sprawdziłem kable pod siedzeniem podociskałem i nic gdzie może tkwić przyczyna ktoś wspominał o kalblach przy kierownicy ale gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 archi23, może tu: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=965 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi