Tomik Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 I ja w oficjalnym temacie po raz kolejny GRATULUJE !!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michal_b_30 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Gratulacje gratulacje gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Widać, że człowiek szczęśliwy :) Tzn jeszcze nie doszedł do siebie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 5 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Doszedłem do siebie, doszedłem, żona również powoli, ale z dnia na dzień coraz lepiej, już i spacery z wózkiem i Natalką w środku oczywiście, są uskuteczniane. A z wagą macie trochę racji, bo faktycznie 2,350. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoslawo Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Gratulacje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 A z wagą macie trochę racji, bo faktycznie 2,350. Ja wytrzeźwieje to prawdę powie :) Żonie i dziecku zdrowia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi