beru Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Witam Jedno pytanie mam scenic 97 rok program ddt 2000 i baze o rozmiarze 393mb(rozmiar na dysku 405mb)podpinam kabel skanuje i nie wykrywa AIR-bag co może byc grane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 (edytowane) U mnie też nie pokazywało go, jak dobrze pamiętam. Choć nie wiem w jakim app to było i jakim kablem. A może po prostu nie ma go ? Edytowane 7 Września 2011 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beru Opublikowano 7 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 było na początku ok z poduchami ale później zaczeła swiecić łacze sie przez kabel vag-a kkl wykrywa tylko ecm klima też jest i nie wykrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi