grappa01 Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Witam, szukam osoby kto by mogl mi zdiagnozowac instalacje gazowa na terenie miasta Łodz, chodzi mi o to ze na gazie auto jak ruszam z miejsa powolutku to jest ok, ale jak chce wdepnac w gaz to przerywa mi i pozniej jak juz osiagne pewna predkosc to juz wsyzstko jest ok, jazda plynna. Oczywiscie na benzynie tak mi sie nie dzieje i daltego posuzkuje osoby ktora by mi mogla z tym pomoz na terenie miasta Łodz lub pod Łodzia. Z góry dziekuje za odpowiedz samochod to : Renault Megane Classic 1.4 rok 1997 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Instalacja ewidentnie domaga sie regulacji. Wizyta w zakładzie LPG wskazana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 jak Łódź to tylko http://www.auto-gaz.com.pl/ :D polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi