xporferus Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 215km/h A10-Berliner Ring - odciecie paliwa przez komputer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 ja tez próbowałem i nie osiągam odcięcia - brakuje z 1000obr/min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xporferus Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 mozliwe czy nie - fakt jest faktem :D sam sie zdziwilem ale megi zachowala sie dokladnie tak jak przy odcieciu na nizszych biegach... edit: @bronius - a przy jakich obrotach ci odcina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 coś musi Ci licznik przekłamywać, bo ja przy 210kmh na blacie, 197 kmh wg gpsa miałem koło 5000 obr/min więc przy takim samym silniku nie mogłeś mieć ponad 6000 obr/min jakie masz koła? odcięcie mam przy ponad 6000, może 6100 lub 6200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xporferus Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 tuz przy odcieciu spojzalem na obrotonierz byla juz czerwona strafa jakiej 5700 (+/-) jezdze na 15" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 fele mam 195/50/15 i spokojnie na czerwone pole się wkręca - fakt, że z mocą już kiepsko, ale się dokręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xporferus Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 to mamy takie same kapcie;) ale z przekroczeniem 6000 to u mnie ciezko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 a skrzynię jaką masz? do admina: proszę o wydzielenie tego wątku nt. prędkości coupetek 2.0 8v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xporferus Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 hmmm... a to byly rozne? nie orietuje sie:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 napisz mi nr swojej, bo były 2 wersje i może masz troszkę krótszą piątkę (może ktoś Ci skrzynię od scenica wsadził) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xporferus Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 glupie pytanie: a gdzie szukac tego nr? jesli w aucie to dopiero jutro moge sprawdzic:) a co ta w sceniku krotsza czy dluzsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 6 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 na obudowie skrzyni jest nr: JBxxxx do scenica jest krótsza i dlatego gdybyś taką miał to osiągniesz odcięcie na 5. biegu a mi brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xporferus Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 spoko:) jutro ci napisze, a teraz wracam do nauki - kampania wrzesniowa - jutro pierwsza bitwa z bazami danych... pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 sprawdziłem - odcięcie mam przy 6100 obr/min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Nie mam coupe ale mam ten sam silnik co Wy i kiedyś złapałem 200 km/h na blacie i jeszcze dużo brakowało do "odcinki". Ale skrzynię też mam zmienioną. Z JB3 na JB3 ale o innych przełożeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi