Easy Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Metoda nieinwazyjna, ale sprawdzić trzeba :D Tymbardziej ze na filmie tez jakies Renault (chyba Kangoo) :D http://www.glumbert.com/media/tennisunlock Ciekawe ile w tym prawdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Trzeba to sprawdzić. bo według mnie to za jej plecami stał koleś, który w trakcie uderzenia w piłeczkę wcisnął przycisk zamka centralnego. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 7 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Tez mam takie podejrzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maper Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Haha. Stary sposób otwarcia niektórych typów samochodów starszych modeli. Stosowano albo "łamak" albo piłeczkę do tenisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Było to pokazane nawet w jakimś polskim filmie sprzed kilku lat (nie pamiętam, ale coś mi się kojarzy, że to Linda otwierał BMW stojąc tyłem do drzwi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Linda w Psach, a otwierał nie BMW ale Audi 80ke , która ma centralny zamek pneumatyczny a nie elektryczny a sterownikiem-matką jest zamek właśnie od strony kierowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Tak czy siak zastanawiam się czy to kiedykolwiek działało. Ja słyszałem mit o piłeczce ping pongowej którą uderza się w auto lub obok auta i rozbraja alarm. ;-) Zresztą ktoś napisał "Busted on mythbusters" więc wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi