ziom515 Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 witam mam pytanie co zrobic zeby polepszyć dolne częstotliwości w aucie !!! myslałem nad 16 cm głośnikami w przednie drzwi ?? a i tak ni moge zamontować tuby w bagażniku i też nie chciałbym wymieniać orginalnego radia w clio 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 16,5cm do Clio wchodza bez problemu. Trzeba zastosować pierścień z MDFu. Więcej info na FORUM RENAULT CLIO w dziale Car Audio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grappa01 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 a to oryginalne radio to co za model, jesli to jest fabryczne radio to moze pierw lepiej byloby zakupic radio tak do 400zl z MosFet np Clarion dzwiek ekstra, a jakbys mial sprzedawac auto to radio sobie zostawiasz i wstawiasz tamto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszałek opałek Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Nic nie przerabiałem tylko dołożyłem subwoofer aktywny. Zamontowany pod fotelem pasażera. Gra ok. A z bagażnika można korzystać bez przeszkód. PIONEER TS-WX11A. dla zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi