nemo22 Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Witam Przejrzałem całe forum ale na moje pytanie nie znalazłem żadnej odpowiedzi choć temat pojawiał się wielokrotnie w różnych postach. Posiadam Radio Philips (zostało prawdopodobnie zamienione za Blaupunkta bo takie są naklejki na klapie) sterowanie przy kierownicy jest blaupunkta podpięte pod wyświetlacz Philips na desce (nie Sagem choć te same kostki) sprawdziłem kolejność przewodów i jest ok napięcie i obwody są OK według schematu na studio24 Wyświetlacz i sterowanie nie działa chociaż dochodzi zasilanie RADIO DZIAŁA na wyświetlaczu nie działa nawet podświetlanie pomimo dochodzącego napięcia na kostkę Czy radio podaje jakiś sygnał na wyświetlacz żeby działało podświetlanie? Co może być przyczyną? Pozdrawiam TM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grappa01 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 a co to za model radia dokladnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo22 Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Philips 22DC677/62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 A w wyświetlaczu, żaróweczki są sprawne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo22 Opublikowano 20 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Właśnie że są ok tylko nie świecą i nie działa sterowanie podłączone do wyświetlacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
look Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 wiązka pomiędzy radiem a wyświetlaczem powinna być podpięta do instalacji za pomocą takiej żółtej kostki, jest ?? Stamtąd idzie napięcie do wyświetlacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo22 Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 właśnie co jest najdziwniejsze na kostke idzie napięcie bo sprawdzałem ale nie podświetla nawet Czy jest możliwe żeby wyświetlacz padł i nie działa pilot czy to może coś innego Bo mam Radio Philipsa (podejrzewam ze z innego bo inny kolor niż deska ale wszystkie kostki pasują idealnie i nawet są zgodne z informacjami na studio24) a na klapie z tyłu naklejki blaupunkta Czy to ma jakieś znaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Ma znaczenie i raczej nie zadziała. Tu masz moje kostki i radio: http://www.olsztyn.ken.pl/~daniel/radio/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi