slay Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Witam, moglibyście coś powiedzieć o http://otomoto.pl/renault-clio-i-wlasciciel-salon-C20973636.html + na co (poza standardowymi rzeczami) zwracać uwagę przy oglądaniu Clio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Po pierwsze to Clio II ph I a po drugie dziwi mnie licznik i kierownica. Mam takie clio i kierownicę mam taką samą ale licznik inny. Taki to chyba był w wersji ph II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Takie zegary były już w Clio w 1999 roku, więc wszystko jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi