CareK Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 bronius - to nie Ty sobie domontujesz. Skoro mowa o samochodach fabrycznych, to mowa też o samochodach salonowych. Jeżeli ktoś kupił w salonie z montowanym "salonowo" centralnym to właśnie to ma. Tylko nie rozumiem właśnie gadania, że to nie fabryczne. Fabryczne nie, ale salonowe i też instalowane przez specjalistów a nie właściciela, który już auto z centralnym kupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 CareK, nie róbmy OT specjalistówto chyba jeszcze nie miałeś przygód w ASO :D ja już miałem parę i specjalistów to tam nie ma :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertto Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Ja w ręku miałem dwie Meganki kombi jedna dti z 2001 druga dci z 2003r. - bez alarmu. Wszyskie miały otwieranie drzwi w kluczyku przycisku, a mechanicznie - tylko pojedyncze drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 U mnie jest to samo. Naciskając guzik otwieram/zamykam wszystko a przekręcając kluczyk otwierają się tylko te jedne drzwi :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAZIEK Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 W mojej megi jest centralny zamek, lecz bez pilota w kluczyku. Wszystko otwiera się i zamyka poprzez przekręcenie kluczykiem w drzwiach kierowcy. Drzwi pasażera i bagażnik można jedynie otworzyć i zamknąć (nie działa przy tym C.Z.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi