Gortalon Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Witam, wczoraj miałem wypadek moją Megi w krakowie, stojąc na czerwonym świetle zostałem uderzony z dużą prędkością od tyłu przez Kobiete, ehhh Auto do kasacji :/ Ale nie o tym chciałem rozmawiać, chodzi o to że w dniu wypadku czułem się normalnie, a dziś jak pojechałem na pogotowie, okazało się że mam skręcony kręgosłup w części szyjnej i podejrzenie wstrząsu mózgu, i mam pytanie jak teraz będzie z ubezpieczeniem? Dostanę odszkodowanie jako z wypadku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Niekiedy warto użyć szukajki :) ;) http://megane.com.pl/topic/26735-wypadek-i-kwestia-odszkodowania/page__p__211917__hl__ubezpieczenie__fromsearch__1#entry211917 Tak na szybko wynorane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Na zgłoszenie szkody masz trzy lata, spokojnie, zdążysz. Poproś lekarza, żeby w karcie choroby było napisane czego skutkiem są objawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi