Danielossss Opublikowano 14 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Noty techniczne. bronius, bez "dialoga" ani rusz w tej Francji. By najmiej u mnie na Mazurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemierz Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Danielossss to jak w tym siedzisz to powiedz mi czy jest możliwość sprawdzenia czy części są dobre bo mam możliwość kupienia 2 AIRBAGÓW pasażera i kierowcy taśmy, napinaczy i kontrolera, ale boje się żeby nie wyszło że są niedobre i kupa kasy pujdzie (pójdzie) w błoto. Koleś mówi że sprzęt jest w 100% dobry bo jest z jednego auta, samochód był uderzony w tył i nie nadawał się do naprawy, bo za duże koszta więc został wyciągnięty ten cały komplet. Ale boje się żeby nie wtopić z kasą bo raz że sprzęt a dwa że za zamontowanie też trzeba zapłacić. Co o tym sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 1. Po 10 latach powinno się wymieniać na nowe... 2. Sprzedawcy to oszuści i wszystkie części są z uderzonych w tył aut. :D 3. Dodatkowo wszystkie sprzedawane auta sa lekko puknięte w tylny zderzak. Ale to BTW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemierz Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 wszystkie części są z uderzonych w tył aut??? Czy to aluzja (znaczy się że wszyscy tak gadają żeby tylko sprzedać)? Ale to BTW- CO znaczy ten skrót? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 BTWby the way - przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemierz Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 To kupować czy nie???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????? Jeszcze raz zrobisz coś w tym stylu to poleci do kosza całość - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 klawisz znowu Ci się zaciął? twoje decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemierz Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Daje sobie spokój rozmawiałem dzisiaj z mechanikiem mówi żeby niebrać bo na bank wystrzelone. Pogadałem czy może on by gdzieś niezałatwił do końca tygodnia ma się dowiedzieć pożyjemy zobaczymy. [ Dodano: 2007-09-18, 11:23 ] Prezes Czego mam nie robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Tego: ???????????????????????????????????????????????????????????? Tego: ?????????????? I jeszcze tego: ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Kolega dobitnie pokazał czego - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemierz Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 A to zakazane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 A nie latwiej napisac "?" Efekt ten sam a przynajmniej jakos to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemierz Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Tys prowda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudu Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Odświeżę starego kotleta. Otóż mój Classic w "świetnym" stanie okazał się powypadkowy. W miejscu poduszki kierowcy atrapa poduszki (sam dekiel), napinacze wystrzelone a dodatkowo okazało się że moje autko miało tez poduszkę pasażera jednak po wypadku ktoś w to miejsce włożył tą wnękę z wersji bez poduszki pasażera. Właściciel od którego kupiłem jeździł nią 2.5 roku i podobno nie wiedział że ona nie ma poduszek. Koszt używanych, niewystrzelonych poduszek to 120 zł (kierowcy i pasażera), napinacze 100 zł za 2 szt (z anglika więc trzeba trochę zapięcie przerobić). Do tego 70 zł. za zresetowanie i podpięcie tego pod clipem w Kielcach. Zaraz się wezmę za sprawdzenie czy nie mam przypadkiem jeszcze bocznych w fotelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koma32 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 dudu a jak sprawdziłeś, że kiedyś była tam druga poduszka powietrzna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudu Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Koleś z allegro który zajmuje się resetowaniem sterowników stwierdził że mój sterowni jest do 2-óch poduszek. Po rozebraniu deski znalazłem przewód z kostka do poduszki pasażera. Sterownika w końcu nie resetowałem tylko kupiłem z zezłomowanego auta z Niemiec. Zapłaciłem coś koło 60 zł. Potem do serwisu i już mam system w pełni sprawny. Jak chcesz poduszkę pasażera to mam jedna tylko ma plamę. Chciałem ją wyczyścić to tylko powiększyłem. Jak masz zdolności malarskie to sobie podmalujesz. 40 dychy i jest twoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi