Spory Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Wszystkie fotoradary na mapie: http://www.policja.pl/portal/pol/219/2954/ i coś jako dodatek http://www.nieoznakowane.info/ZestawienieP...ychSamochod.pdf Piszcie, gdzie w Waszych regionach stoją fotoradary. U mnie w Głogowie przy wjeździe od strony Leszna postawili dwa "słupy" w Wilkowie i Serbach. Noga z gazu Panie i Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silvercar Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Co do śląska to jest tego od groma. Teraz bardzo częste, nawet codzienne kontrole fotoradarowe na trasie 81 w Mikołowie w stronę Katowic na przeciwko salonu Kia (przystanek autobusowy 70 km/h). Fotoradar zamontowany w Skoda Fabia (niebieska) stoi zaparkowana za przystankiem. Te same auto na 70-ce w Łaziskach na tej samej trasie ale w stronę Skoczowa. Na dole górki przy elektrowni. Również bardzo częste kontrole na trasie Orzesze (Ruda Śląska) do Rybnika trasa 925 fotoradar w miejscowości Przegędza przy kościele (szkole). Fotoradar wystawiony wygląda jak kosz na śmieci jasnobeżowy. Dodatkowo na trasie z Mikołowa do Gliwic na 13 kilometrze 50km/h przy przejściu dla pieszych fotoradarek. Co do kontroli w Mikołowie to od razu samochody są wyłapywane, tylko nie wiem czy wszystkie parę metrów dalej. Co do kontroli w Przegędzy to tylko wysyłka fotek wchodzi w grę. Dodatkowo na tej tarasie i ogólnie okręg Rybnika, krąży Ciemnozielony Peugeot 307 kombi z kamerką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 mapa jest lekko nieaktualna, a co do listy to też niezanowa bo w Gorzowie są już tylko same nowe mondea no i kupili motocykl BMW więc w Gorzowie też noga z gazu chyba że ktoś wie gdzie można przycisnąć uwaga na tą maszyne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eseli Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 polecam : http://www.miplo.pl/index.php?c=245#showmap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silvercar Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 No chyba jedna z bardziej aktualnych map tego typu. Bynajmniej jeżeli chodzi o te w naszym regionie. Chociaż fotki z Bielska na Żywiec nie ma?? Mała informacja, może nie fotoradar ale można nieźle wdepnąć. Trasa z Lotniska Pyrzowice do Tarnowskich Gór za miejscowością Celiny DK78, ustawiono znak zakazu ruchu pojazdów PONIŻEJ 3,5t, ciężarowe mogą jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Na tej stronie policji jest zaznaczone że planują debile wsadzić fotoradary na A4 ce miedzy węzłem Zakopianka a Wielicka gdzie są 3 pasy drogi (w zupełności wystarczyłyby 2 albo 1) ale zrobili 3 w sumie 6 przy rozjeździe 8 albo 10 jest kretynizmem bo tam akurat można spokojnie przycisnąć i jest to w zupełności bezpieczne. Ten fotoradar trzeba będzie obkleić kiedyś... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahu Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Jeśli chodzi o fotoradar w BDG. Są (bynajmniej ja tam jeżdżę tymi drogami) stacjonarne Fordońska prz zakładach zbożowych, na Twardzickiego (na początku Fordonu). A co do aut to czerwona fabia straży wiejskiej czesto stoi na kamiennej gdzie jest piękna nowa dwu pasmowa droga. A stoi zazwyczaj przy stacji z gazem bodajże lukoil lub coś wtym stylu. Policja upodobała sobie droge BDG - Świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 tu najlepsza mapa z BARDZO DOKŁADNYMI OPISAMI I ZDJĘCIAMI; http://antyradary.phi.pl/mapa_fotoradarow/ [ Dodano: 2007-09-18, 17:11 ] A stoi zazwyczaj przy stacji z gazem bodajże lukoil lub coś wtym stylu bardzo czesto ta czerwona Fabia stoi na kapuściskach; na stronie która podałem powyżej sa jej zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahu Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 No i ta Fabia mnie najbardziej (cenzuralnie proszę). A co do granatowego Bravo to ma straż wiejska? Bo nigdy nie spotkałem lub spotkałem a nie wiem, a wkrótce się dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi