wgrom Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Witam. Rano po odpaleniu samochodu pojawiły mi się "sprawdź wtrysk" i "Sprawdź ESP" . Podpiąłem Clipa i pojawiły mi się błędy, że wtryski są nie przypisane i że ESP jest nie ustawione. ESP ustawiłem, ale wtrysków nie potrafię, gdy wchodzę na ustawienie wtrysków w kodach wtrysków mam same AAAAAA. Po wpisaniu kodów (spisałem z wtryskiwaczy) i zatwierdzeniu pojawia mi się komunikat, że operacja nie powiodła się i należy rozłączyć i odczekać 40s. Czy ktoś mógłby mnie poprowadzić jak je przypisać, proszę o pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert1232 Opublikowano 3 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Witam poradziłeś sobie z tym problemem?? Mam to samo wpisuje 7znaków kody i lipa.widze ze nikt nie moze mi pomóc ;( Edytowane 4 Listopada 2014 przez robert1232 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simla Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 (edytowane) Witaj. Jeśli łączyłeś się już z clipem to poszukaj historii diagnostyki i tam masz nr,wtrysków. Przyuczasz-wpisujesz- numery jak masz AAAAA. Są 2 kolumny 1.obecny 2.do wpisu zaznaczasz myszą te AAAAAAA i dużymi literami wpisujesz nr.wtrysku. Zatwierdzasz i "szerokości". Edytowane 23 Listopada 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi