bram Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Witam !!! mam megane 1,6 96 r. pro. mam problem z zamkiem - chialem zobaczyc czy da sie ta wkladke naprawic - no i tu mam problem z sciagnieciem calej osolny drzwi. Prosze kogos o pomoc ! czy jest jakis knif na sciagniecie tej oslony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 jest na forum manual zrobiony przeze mnie - wystarczy poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1LL3R Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Wewnatrz odkrecasz 3 sruby(1 w klamce wewnetrznej, 2 pod kieszenia wewnetrzna), sciagasz klamke (zaczepiona jest od srodka) sciagasz tapicerke. wyciagasz z drzwi oslony (takie w ksztalcie plastra miodu) troche gimnastyki i powinienes dostac sie do zamka ... oczywiscie po uprzednim odkerceniu zamka od drzwi (tam sa chyba 2 lub 3 lub 4 sruby dokladnie nie pamietam) ps. o ile dobrze pamietam temat byl poruszany, tak wiec warto skorzystac z opcji "szukaj" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bram Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 dzieki za odpowiedz - ale mam problem pod tym wzgledem ze juz odkrecilem te sruby tz - dwie na dole jedna klamka jedna uchwyt i dodatkowo jeszcze z glosnika (cztery) i nic ani drgnie - czy niema jeszcze tam jakis zaczepow ? zeby to sciagnac ! [ Dodano: 2007-09-17, 20:47 ] ---Trzy na dole ---- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=1698 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K1LL3R Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 o tych glosnikowych zapomnialem ... ale teraz delikatnie podwaz srubokretem od spodu (o ile dobrze pamietam tapicerka jest przyklejona i dodatkowo trzyma sie na zaczepach). ale wiecej srub juz nie ma. tak wiec delikatnie od spodu :D ps. post wyzej masz link do poradnika HOW TO ... dokladnie to samo robisz jesli chcesz sciagnac przednie drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bram Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 dzieki wlasnie to zobaczylem - ale czy z przodu jest tak samo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 przód na takiej samej zasadzie się rozbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bram Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 dzieki jutro powalcze !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi