renaultscenic Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 WITAM ! ZADEN Z MECHANIKOW NIE POTRAFI MI POMOC W SPRAWIE SILNIKA RENAULT MEGANE SCENIC WERSJA RT ROK PROD.1998 POJEMNOSC 2L /115 KM ..OTOZ: AUTO GASNIE NA "LUZIE " ORAZ PODCZAS ZMIANY BIEGOW TAKZE CZYLI W MOMENCIE WCISNIECIA SPRZEGLA JEDNAK KIEDY PUSCZAMY SPRZEGLO AUTO JEST NA BIEGU NAGLE PRAD POJAWIA SIE ZNOW!! JAK JEST ZIMY TROCHE SIE JAKBY DLAWIL PRZERYWAL ALE TO TAK DO NAGRZANAI SWIECE ZMIENIONE FILTR PALIWA TAKZE ORAZ NOWY AKUMULATOR JEDNAK JAK GASNIE I ZAPALA SIE GO WIDAC JAKBY POBOR MOCY JA PRZY SLABYM AKUMULATORZE CZY KTOS MOZE MI POMOC CO TO JEST KOMPUTER NIC NIE WYKAZUJE POZDRAWIAM .. ;-) Proszę przeczytać regulamin forum, co jest obowiązkowe przy rejestracji a zostało jak widzę pominięte i poprawić post Na forum można pisać z polską czcionką - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 19 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 A kable zapłonowe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nemo22 Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Proponuje sprawdzić silnik krokowy i potencjometr przepustnicy a następny w kolejce czujnik podciśnieniowy czarna kostka o wymiarach 3/7 cm na grodzi silnika najczęściej ze znaczkiem GM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi