markppp Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Witam mój scenic to 1,9 dti [msa 15f9q rok prod 1999 od początku gdy go kupiłem nie działa kontrolka świec żarowych odpala normalnie świece sprawdzane działają na komputerze wyskoczyły błędy; c0422 p2213 c0433 prosze o rozszyfrowanie tych błędów i rade od czego zacząć żeby to sprawdzić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnD Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Jakim interfejsem to sprawdzałeś, z jakiego interfejsu są to błędy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markppp Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 (edytowane) Witam z tego co pamiętam to znajomy sprawdzał mi na ST-6000/8000 box Edytowane 11 Grudnia 2011 przez markppp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazi7 Opublikowano 20 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2014 (edytowane) Witam Odświeżam temat. Właśnie zakupiłem takiego samego scenica i komputer pokazuje te same błędy: c0422 p2213 c0433 p2211 Samochód pali i jeździ normalnie. Nie pali się kontrolka od immo. A jedyny denerwujący problem to po tankowaniu za każdym razem ma problem z odpaleniem i pożera akumulator, a w rezultacie trzeba pomocy w odpalaniu. Jak już zaskoczy do następnego tankowania żadnego problemu. Ma ktoś może pomysł od czego zacząć? Edytowane 20 Czerwca 2014 przez aston76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi