szymus Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 witam mam renault megane z 97 roku 1.6 silniczek dzisaj zobaczylem pod autem ze cieknie olej ( mala plamka na ziemi) zaniepokojony tym faktem uruchomilem auto i wskaznik gdzie pokazany jest stan oleju pokazuje - - - -- - a przeciez ma byc oooooo co robic ?? ile moze kosztowac taka naprawa ? mial juz ktos taki przypadek prosze o pomoc !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAZIEK Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Podałeś za mało informacji. Zlokalizuj przeciek Pozdrawiam ;-) ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaSspeR Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Być może to tylko uszczelka pod korkiem od spustu oleju gdzieś puściła. Ja tak ostatnio miałem po wymianie oleju, że właśnie ta uszczelka lała, ale po odkręceniu i przeczyszczeniu z oleju dokręciłem jeszcze raz i już nie leje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 temat był juz na forum wielokrotnie-opcja szukaj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi