jerry Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Czy jest jakiś prosty sposób, żeby światła mijania gasły po zamknięciu auta centralnym. Wiem, że niektóre auta mają coś takiego w standardzie. Wiem, że jet coś takiego jak automatyczny włącznik świateł, ale ja wolałbym takie rozwiązanie, żebym mógł zgasić światła dopiero po wyjściu z samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 w twoim aucie jakie masz nie ma takiej możliwości - zamontuj automatyczny włącznik świateł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 bronius, dzisiaj na pikurze jest post, który wnosi wiele do tego tematu- podobno można CLIPEM. Samemu mam chęć to sprawdzić jeszcze raz, bo już kiedyś byłem w ASO się podpytać, ale zawodowcy odpowiedzieli, że nie można. Jednak sam się zastanawiam jak sprzedawało Renault swoje samochody w krajach gdzie światła są obowiązkowe przez całą dobę od kilku czy nawet więcej lat. Może nie polskie ASO potrafi włączyć to za pomocą oprogramowania nawet w starszych autach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Danielossss, byłem w ASO i próbowali mi to włączyć, ale MI ph1 nie obsługuje tego, a nawet pierwsze ph2 też tego nie obsłużą. Co do krajów gdzie światła są obowiązkowe to wiem, że instalacja czymś się różniła bo był dodatkowy bezpiecznik w skrzynce tylko na światła (mowa o ph1). W ph2 można to softem włączyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Scenic 2000 r niestety nie obsługuje automatyki. Przeszukałem całego kompa CLIPem i kicha :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzysiekP Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Broniuś - w którym serwisie próbowaliście? Może się już nauczyli i w moim autku z grudnia 2001 się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 KrzysiekP, byłem u Sepczyńskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzysiekP Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Dzwoniłem, zapytali o VIN i stwierdzili, że w moim egzemplarzu nie da rady. Trzeba będzie inaczej pokombinować, bo to jednak wygoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi