Wampir_m Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 (edytowane) Witam, szukam kogoś w okolic Świdnicy, Wrocławia z Clipem. Potrzebuję wykonać zerowanie xenonów bo świecą za nisko, miałem błędy ale nie mogłem ich wykasować, proszę o info na GG 1233516. Edytowane 26 Stycznia 2012 przez Wampir_m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekw7 Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 (edytowane) Moje świeciły zbyt nisko do czasu jak na przeglądzie diagnosta stwierdził konieczność wymiany sworzni dolnych zwrotnicy . Po wymianie mam wrażenie że świecą za wysoko aczkolwiek nic nie robię bo jeszcze mi nikt nie miga. EDIT: Zaznaczę tylko że dotyczy Scenika II/I ale to chyba niczego nie zmienia. Edytowane 19 Lutego 2012 przez jacekw7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi