Zadi8 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Meganka jako firmowy samochód demo Alpine. Uwierzcie...MOC... Zresztą, widać na zdjęciach ;) Według obsługi stoiska - samochód w pełni jeżdżący ;) Sorki za może nienajlepszą jakość zdjęć, ale Megi, co nie jest dziwne, była naprawdę oblegana i cyknąć zdjęcie w bezruchu było ciężko ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 no tylne szybki zmienili ;) to mi sie podoba bo obecne średnio mi się podobały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 fajna ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahu Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Napewno super brzmienie ale osobiście nie jestem fanem takich opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Zepsuli taki fajny samochód... :-? A gdzie jest kierownica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 po środku ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Łeeee a mi sie wogóle nie podoba! W środku totalna porażka - fotel po środku ;/ Z zawnątrz również nie zachwyca mnie - jakoś nie kręci mnie takie tuningowanie - nie ma to jak seria ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Ah, czyli to wystające coś z radiem to kierownica? Pomysłodawca tej modernizacji, jak i całego "tuningu" powinien co najmniej popełnić seppuku :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 mrau ;) cokolwiek ja bym jej nie kupil chyba nawet gdybym mial kase, dziwne, jednoosobowy samochod ;) coz, no na pewno robi wrazenie, ale smak taki mieszany dość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zadi8 Opublikowano 25 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Kolezanki i koledzy - auto jest jeżdżące ale nie do seryjnej sprzedaży! A jakoś tak chyba to odbieracie. W samochodach demo firm takich jak Alpine nie chodzi przecież o komfort kierowcy tylko o kosmiczny wygląd, a przede wszystkim takowe brzmienie audio! Zamiast się cieszyć, ze właśnie Meganke wybrali na taki salon jako pokazowe auto...... Megi się podoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Alpnie miało kiedyś demo car wykonany na bazie golfa III (chyba) w kolorze seledynowym, w środku wykończenie na biało - to było boskie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 paskudztwo.. udziwniona na maksa.. bleee ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Hehe, felgi na 5 srubek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gets Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 racja tylne szybki prezentuja sie calkiem nie zle moglbym takie zaadaptowac do swojej Megi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Kolezanki i koledzy - auto jest jeżdżące ale nie do seryjnej sprzedaży! A jakoś tak chyba to odbieracie. W samochodach demo firm takich jak Alpine nie chodzi przecież o komfort kierowcy tylko o kosmiczny wygląd, a przede wszystkim takowe brzmienie audio! Zamiast się cieszyć, ze właśnie Meganke wybrali na taki salon jako pokazowe auto...... Zgadzam sie w 100% z kolega! racja tylne szybki prezentuja sie calkiem nie zle moglbym takie zaadaptowac do swojej Megi :P Z tym kolega tez sie zgadzam . Tylko ja niemoglbym zaadoptowac szybek, bo mam 4 drzwi :-| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi