Easy Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Kilka dni temu, gdy byłem w serwisie samochodowym, pewna pani weszła do środka i poprosiła o część 710. Zdziwieni patrzyliśmy jeden na drugiego, aż wreszcie moment konsternacji przerwał jeden z mechaników samochodowych, pytając: - A co znaczy część 710? Kobieta odpowiedziała: - No wie pan, to taka mała część na samym środku silnika - gdzieś się zawieruszyła, więc potrzebuję nową. Mechanik nie dawał za wygraną i pytał dalej: - A do czego jest ona używana? Kobieta odpowiedziała że nie ma pojęcia, ale pamięta dobrze że na samym środku silnika zawsze ją widziała. Mechanik podał kartkę papieru i ołówek, prosząc by pani narysowała jak ta konkretna część wygląda i wtedy może on będzie potrafił jej pomóc. Kobieta nakreślila około 6-centymetrowy okrąg, a następnie wpisała do niego 710. Acha, uśmiechnięty mechanik przytaknął głową - już wiem... Zobacz część 710 Źródło: wykop.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 ubaw musiał być niezły jak narysowała to kółko ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Stary kawal o blondynkach, ale mozna takie bystre znalezc. mam znajoma ktora myslala ze jezdzi oplem airbag-iem,nie miala pojecia co to za model ale tak na kierownicy pod znaczkiem pisalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 jak kumpele uczyłem kiedyś czyności obsługowych auta jak szła na prawko to pokazała mi na lewy boczny kierunkowskaz i powiedziała że to jest światło stopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi