Dolar Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Witam ;-) Widzieliście może nową Renie we Frankfurcie?? Jeżeli to autko wejdzie do seryjnej produkcji (i Renault popracuje troszku nad awaryjnością) obiecuje że sobie takie sprawie:-) No sami oceńcie, czyż nie jest piękna?? Śmiało mogło by konkurować z niejednym Lamborgini (z odpowiednim silniczkiem pod machą) Pozdro for All Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian81 Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Witam:) Auto zwala z nóg swoim wizerunkiem,ciekawe co ma pod maską? Jak ktoś wie to niech się podzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Zaczynam zbierać pieniadze. Albo ide do wojska zeby potem nie miec problemu z kredytem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 jezeli seria bedzie tak wygladac to faktycznie za kredytem trzeba bedzie sie rozejrzec ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar Opublikowano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Witam Ponownie ;-) niewiem jeszcze jaka jednostka będzie (czy nie będzie bo to concept) ale we Frankfurcie zaprezentowano również nową jednostkę dCi V6 poj. 3.0, więc może ta nowa?? ten 3 litrowy dieselek osiąga moc 265 kucyków przy 4000 obr./min i moment obrotowy 550 Nm osiągany już przy 1750 obr./min Załączam również kilka fotek tego mocarza ;-] [ Dodano: 2007-09-27, 09:07 ] Ocyzwiđcie to V6 dCi to te jest Concept Silnika wzsokoprnego ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Chce, chce, chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar Opublikowano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Ja też z miłą chęcią zamieniłbym moje 1.9 dCi na V6 dCi:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 z sylwety i z tylu Aston Martin, przod to nie wiem, jakies porshe czy cos + swiatla tylne z profilu jak z hondy accord nowej [ Dodano: 2007-09-29, 21:40 ] czyli kocur jednym slowem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Gdzie Ty z produ widzisz Poirshe, predzej Lambo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 auto bajka- ja obstawiam ze wyjdzie w serii, ale nieco zmieniony i silniki beda 3 albo 4; poczawszy od 2.0 143km i 3,0 ok 210km jak wolno ssaki + 2 diesle-jeden 3,0 dci (wspomniana powyzej albo nieco starsza znana rowniez z espace)a drugi moze 2,2 dci 150km to tylko poje predykcje cena; podstawowa wersja 2,0 100 tysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 nie wiem jak wy... ale ja juz zaczalem odkladac do skarbonki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Ja teraz chciałem zmienić na Lagunę I phase II ale jak zobaczyłem to cudo to odleciałem do nieba z wrażenia Również odkładam kasę na ten ÓSMY cud świata ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 no nie da sie ukryc bardzo ładny smochodzik ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar Opublikowano 2 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 W Skandynawii przyłapano na zimowych testach zamaskowane Renault Laguna Coupe - jak widać niewiele różni się od prezentowanej powyżej :] Nadal zbieracie pieniązki na jak powiedział ziolo "ÓSMY cud Świata:] Ja zbieram :mrgreen: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 jak będzie wersja kombi to tez kupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi