Rafi 79 Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Witam. Mam Megane Classic rocznik 2000. Od wczoraj pojawiła sie dziwna usterka tj. podczas jazdy samoczynnie blokuje sie centralny zamek. Po naciśnięciu przycisku odblokowywuje sie a po chwili znowu sie blokuje. Moze mi ktoś cos poradzic jak te denerwującą usterkę usunąć? Z góry dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Stary ;) Po I respect bo jesteś z Jedlicza - czyli z Podkarpacia ;) Po II - sprawdź, czy nie masz włączonego automatycznego blokowania - blokuje się po przekroeczeniu 6km/h ;) Wyłączyć to można przytrzymując przycisk centralnego w lewo przez 5 sekund ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafi 79 Opublikowano 27 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Faktycznie, nawet nie wiedziałem ze jest taka funkcja. Dzieki. Prosze o zamkniecie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Nie ma problemu. Przy okazji zapraszam Cię na temat -> http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=3567 -> organizujemy spot na podkarpaciu! Mam nadzieję, że przybędziesz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Columb Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 czy ta funkcja byla dostepna w scenicach 98r z centralem na podczerwien??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Nie mam pojęcia, ale jeśli masz przycisk od centralnego w samochodzie (przyciskiem zamykasz i otwierasz wszystkie zamki od wewnątrz podczas jazdy) to powinieneś to mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Columb, ja w swojej meganie nie mam tej funkcji, a mam centralny na radiówkę i przycisk blokowania drzwi w panelu. Jak masz lampkę nr 2 ze zdjęcia to pewnie masz tą funkcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 To bylo chyba tylko w phII i to juz w tych nowszych ;) Na bank nie ma w tych przejściówkach z 99r ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Potwierdzam to co Easy mówi, tylko w późnych ph2 jest taka funkcja, podobnie jak można zaprogramować clipem automatyczne światła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Czy 2000 rok to już późny ph2? Dopiero drugi rok wprowadzenia ph2 (poprawcie mnie jeśli nie zostało wprowadzone w 99) - ja mam z 2000 roku i posiadam tą funkcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 One sa juz w tych phII, które miały lustra w kolorze nadwozia w standardzie i (jesli chodzi ko kombi) nowe relingi, tez lakierowane i z mozliwoscia zestawienia w spojler. Nie wiem jakie jeszcze sa roznice miedzy phII 99' a phII 00'-03'. Jak ktoś ma pelna liste roznic, to bede wdzieczny (z ciekawosci oczywiscie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Te wczesne ph2 najłatwiej poznać po uchwytach na rozpórkę (jak w ph1) na kielichach pod maską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 A jeszcze latwiej po czarnych obudowach lusterek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Mam czarne obudowy lusterek. Auto nie było bite, nie miało żadnego wypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Ja mam lusterka w kolorze nadwozia, boki relingów nie lakierowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi