przemierz Opublikowano 27 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Witam Mam pytanko wszedłem dzisiaj pod samochód, z przodu pod skrzynią biegów jest przyczepiona taka plastikowa osłona, pod nią jest drążek- ojciec mówi że to od biegów, przy końcu drążka jest założony kawałek gumy w kształcie harmonijki. Zauważyłem że zaczyna kapać z pod niej jakiś płyn to chyba olej. Mam pytanie jak wymienić tą gumę? Tato mówi że może trzeba rozebrać skrzynie biegów? Czy ktoś wymieniał tą gumę? Jeśli tak to proszę o pomoc? Z góry dziękuję. Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek3430 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 sprecyzuj o którą gume ci chodzi czy otą na półosiach czy na listwie albo daj foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janp52 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 wymiana samej osłony wybieraka nic nie da pomoże wymiana uszczelniacza dwie metody ,demontaż skrzyni lub zeszlifowanie spawu wymiana uszczelniacza i przyspawanie dzwigni trzeba chłodzić ponewaz można uszkodzić uszczelniacz .Jeżeli wycieki są niewielkie wyczyść .renówki tak mają.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemierz Opublikowano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Wielki dzięki teraz wiem na czym stoję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzEkCzEk Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 renowki tak maja, bo tylko franuzy mogli wymyslec cos tak glupiego zeby wybierak zrobic z dolu skrzyni, nie ma mocnych i tak zacznie z tego kapac. poki nie leje sie z tego tylko poci to zostaw i nie ruszaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi