Youras Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 (edytowane) Witam, przymierzam się do zakupu tego o to samochodu,kliknij aby zobaczyć Bardzo bym prosił Was o ocenę tego o to autka :l: W ogóle czy ktoś ma blisko żeby obejrzeć ten samochód? Ja jestem z Bełchatowa więc mam kawał drogi żeby pojechać i zobaczyć, może ktoś mieszka w okolicach wawy i mógłby zerknąć ;) P.S Przepraszam że dodałem to w serii III ale pomyliło mi się a nie wiem jak przeżucić do serii II Temat przeniosłem - Tomik Edytowane 19 Lutego 2012 przez Tomik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 (edytowane) Niechaj baciuś się pojawi to może pomoże :l: ale jak na moje oko to wygląda dobrze ;) Edytowane 19 Lutego 2012 przez Tomik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Youras Opublikowano 20 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 A Czy te autko jest mniej awaryjne niż laguna II? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi