CareK Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Czy ktoś orientuje się - czy istnieją lampy tylne typu clear do Renault Megane Grandtour I ? A jeżeli tak - to gdzie tego szukać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 nie słyszałem o czymś takim - do classic ktoś szukał i nie ma więc i podejrzewam, że do kombi też brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Ja bede chcial zrobic przyciemnione do siebie z tylu. I nie wiem czym, czy tym sprayem czy folia? A moze sa jakies inne sposoby. Nie zalezy mi na calkiem czarnych, tylko takich lekko dymionych, ale zeby nie zmniejszyla sie przepuszczalnosc swiatla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Bronius dzięki za odpowiedź - podniosłeś na duchu ;) Czy producenci wszelkiego rodzaju rzeczy do tunningu wychodzą z założenia że ludzie tunningują tylko coupety ? ;-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 lampy clear są jeszcze do hatchbacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Moze jakby do jakiejs firmy zajmujacej sie wyrobami z plastiku wyslac sam plastik z lampy. to by zrobili... Nie wiem. Gdzies kiedys mialem namiar na taka firme, nawet z nimi rozmawialem, ale ostatnio szukalem 2 dni i nic nie znalazlem. :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Easy, nie stosuj technologi VW do swoich lamp. Świecą dobrze to po co ulepszać ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 nie wiem czym, czy tym sprayem czy folia? znam lakiernika ktory robi to w ten sposob ze do bezbarwnego lakieru dodaje niewielka ilosc czarnego i potem pryska lampy az do pozadanego efektu.efekt swietny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aopole Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Kompletnie nie rozumiem przyciemniania lamp z tyłu. Przecież osoby jadące z tyłu mogą was nie zauważyć. Może z przodu sobie przyciemnijcie lampy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Jakby ktoś chciał coś robić z tylnymi światłami w kombi (ja już sobie dałem spokój) to jedyne co znalazłem to takie coś: firmy SK Tuning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys16V Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 dla mnie porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 ja szukalem do classica - nie istnieją. jedyne co mozna zrobic (tzn u mnie, czyli Classic ph1) to wlozyc lampy z ph2 - są jasniejsze i imho bardziej efektowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Do MII Grandtour też nic nie ma... i do sedana też nie. ale panowie- Lexus style wychodzi z mody, a jak patrze chociażby na MI czy MII z lexusami z tyłu to mi tylko BMW 316i stare z w/w lampami przychodzą na mysl Porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi