ziom515 Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 witam i mam pytanie jaka jest róznica między zwykłym radiootwarzaczem tuner list a Cabasse Auditorium tuner list i czy ten Cabasse Auditorium może być załozony w clio 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRA1 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 - Cabasse wersja rozbudowana w funkcje - tuner list to podstawowe funkcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom515 Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 A może być załozone w clio !! zeby działał pilot i wyświetlacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRA1 Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Moje jest od Laguny (białe podśietlenie) z pilotem i wyświetlaczem Spr. datę prod. radia i wyświetlacza więcej info na stronie Studio 24 w dziale radia fabryczne Renault/piolty/oem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom515 Opublikowano 3 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 nie mam mozliwości sprawdzenia ale wtyczki są takie same to mysle ze powinno działac w clio ??? czy sie myle ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi