Marcin91 Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Witam. Przegrzebałem trochę forum i albo źle szukałem albo nie znalazłem jakiegoś tematu gdzie można by skontaktować się z kimś ze swojego województwa. Otóż szukam kogoś w miarę ogarniętego w kwestii Megane II 1.6 16V lub kogoś kto posiada taki model jak ja i mógł by się ze mną spotkać żebym sobie porównał kilka rzeczy, albo żeby mnie również przewiózł swoim egzemplarzem ;-) .. Proszę o kontakt pod numerem GG: 5393485 lub tel. 518 135 338. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revolta Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 To już jest nas dwóch :D odezwę się na gg. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieczar Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 no ja niestety nie mam Megane II :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi