TicTacDDZ Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 ma ktoś opisane kable do megane z '98 ???? Bo poprzedni właściciel wyszarpał radio razem z kostkami ;) znaczy sie została kość od głośników a nie ma od zasilania ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRA1 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Zrób fotkę kabli, które pozostały ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TicTacDDZ Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 zdjęcia nie mam za bardzo teraz czym zrobić ;/ ale kabelki są takie : żółty -grubszy czerwony - grubszy czarny- grubszy ( to chyba - ) niebieski pomarańczowy (albo coś w tym stylu bo tak nie wiem do końca jaki to kolor ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOKRA1 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 To fotki kostek mojego radia ,a schemat kostek ISO jest poniżej ;) - czrna kostka zasiłka - biała kostka głośniki - żółta kostka podłączenie wyświetlacza z pilotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek607 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 A co mam zrobić jeżeli kupiłem radio i ma też standardowe ISO tylko że w porównaniu ze zdjęciem ma odwrotnie kable czerwony i żółty a ten niebieski jest u góry ?? chodzi mi oczywiście o te kable od zasilania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi