gibki8 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Szykuje się zakup kolejnego autka w rodzinie i w gre wchodzą narazie dwa auta. Fiat Panda i Renault Twingo. O ile o Pandach udało mi się wyczytać dosyć dużo tak o Twingo jest niewiele informacji. Takie pytanie na co zwrócić szczególną uwagę podczas oglądania i jezdzania tą pchłą? jakie najczęściej usterki trapią to autko i czy ekspolatacja będzie wmiarę tania porównywalna z Pandą (mam na myśli jakieś ewentualne roboty w Pandzie wszystko tanie jak barszcz) Oglądałem dziś ten egzemplarz. http://otomoto.pl/renault-twingo-C22406837.html co mi się rzuciło w oczy to pomarszczenie materiału na boczku drzwiowym po stronie kierowcy widać to chyba na 8 zdjęciu i delikatnie inne kolory poduszek. O ile ta na kierownicy wedłyg sprzedającego została wyczyszczona plakiem tak ta po stronie pasażera niby taka była Byłbym wdzięczny za jakieś rady bo autko kupowane jest z zamiarem jazdy przez około 8-10 lat więc jest to zakup raczej długoterminowy. Autkiem będą jezdzić dwie starsze osoby głownie po mieście czasami jakieś wypady poza obecnie jezdzą Fiatem Seiciento i od początku miała być tylko Panda ale jak sie przejechaliśmy pooglądać twingo to sie wszystko odmieniło <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Drzwi od kierowcy źle spasowane ale sądząc po szczelinie dolnej i górnej to ten egzemplarz leżał brzuszkiem do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibki8 Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 (edytowane) aż taka tragedia miałaby być jak go oglądałem to wydawał się być dobrze spasowany a ta szczelinka wydawała się być mniejsza. Do autka są oczywiście oba kluczyki i książka serwisowa A czy po numerze vin można sprawdzić dokładnie co się działo z autkiem wcześniej? Edytowane 10 Marca 2012 przez gibki8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi