tgorka Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Witam , szukałem juz co prawde ale jakos nie moglem znalezć. Jaki rozmiar mają głośniki w scenicu II w tylnych drzwiach bo chcialem zrobić ojcu prezent i mu kupic ? i czy musza to byc z jakims specjalnie cienkim magnesem czy moge kupic standardowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 to sa 13 jesli chcesz wsadzic i nic nie wycinac to tylko oryginaly a jesli chcesz inne to musisz wyciac pod glosnikiem kawalek plastiku . jak sciagnisz obudowe to widac ten plastik . jesli chcesz to ja mam oryginaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
małek Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 A po co Ci głośniki do tyłu? Zainwestuj lepiej w dobry zestaw przedni odseparowany a jak to będzie dla ojca za mało to do bagażnika coś można zawsze dołozyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tacim Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 U mnie ładnie chodzą zwykłe standartowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi