Lewand Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Witam, Mam problem z radiem Megane 1. Nie działa mi cała guzikologia przy radiu. Mogę tylko sterować radiem pilotem przy kierownicy. Co jest grane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
małek Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 A mozesz troszkę więcej napisac jakie masz radio ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewand Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Radio oryginał kaseciak Philipsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Sprawdź łączenie taśmy od panela z płytą radia (taśma jest wsuwana w gniazdo) po lewej stronie z przodu radia. Jak zdejmiesz górną osłonę to masz do niej dostęp. Choć u mnie w takim przypadku musiałem zakupić nową kość pamięci 24C16 i wgrać na nią backup zrobiony kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi