wjtek46 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2010 jaisy !Czy udało ci się rozwiązać problem z wyświetlaczem od radia?Pytam,bo mam ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kigen Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Witam, jestem świeżym właścicielem scenica z 2008 roku, chciałbym kupic do niego radio fabryczne. Szukam namiaru na kogoś kto handluje i zna się na montażu takich akcesoriów, bede wdzięczny za namiary, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjtek46 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 kigen ! Moje radio jest fabryczne,ale nie jest zsynchronizowane z wyświetlaczem,czyli działa,ale nie ma wizualizacji na tablicy.Wydaje się,że mam nowszy model radia od rocznika autka.Być może w twoim scenicu zagadałoby kompletnie.Gość sprowadził mi autko bez radia,a to które mam,zakupił i je zamontował.Ot taka historia... .Tomaszów jest niedaleko Bełchatowa.Pomyśl,...możemy ubić interes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi