g_h_o_s_t Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Witam! Ponieważ chce zmienić zestaw audio w mojej Meganie II i chciałbym się dowiedzieć jakie jest najlepsze radyjko, które obsłuży fabryczny pilot i wyświetlacz. Czytałem na innych postach, że są takie radyjka jednak pomóżcie wybrać mi najlepszy wariant (cenowo i jakościowo). Mam jeszcze jedno pytanko a mianowicie czy do fabrycznego radyjka (2003 rok) tuner list można podłączyć wzmacniacz i czy to da jakiś efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
małek Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 A ile chcesz zainwestowac w nowy zestaw może lepiej kupić nie fabryczne radio z mozliwością sterowania z pilota i obsługą wyświetlacza, bazując na takiej jednostce maz możliwość podpięcia wzmacniacza na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g_h_o_s_t Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 No na radyjko mogę przeznaczyć ok 500 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi