Lukasy Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Witam. Być może ktoś zaraz mnie zbeszta, że nie tu, i że to już było, ale szukanie możliwości do kilku rzeczy na raz, jest dosyć czasochłonne. Przechodzę już do sedna. Dziś w moim Scenicu RX4 wyjąłem radio, niestety musiałem wyjąć wszystko, co pod tym radiem się znajdowało. Po włożeniu wszystkiego ponownie przestał mi działać wyświetlacz (nic już nie wyświetla, nawet godziny), radio jak i panel klimatronica, który wogóle się nie włącza i żadne przyciski nei działają. Działa tylko podświetlenie przy zapalonych światłach. Może komuś zdarzyło się coś podobnego i wie co i jak? Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kambol Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Co rozumiesz przez wyjęcie "wszystkiego, co pod radiem"? Oczywiście wykluczyłeś już możliwość zwarcia podczas grzebania za radiem i jesteś pewny, że wszystkie bezpieczniki są dobre..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy Opublikowano 28 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Bezpieczniki odpowiadające za klimatronic i radio są dobre, nawet na wszelki wypadek je wymieniłem. Wszystko co pod radiem, to w moim wypadku panel klimatronica i popielniczka z zapalniczką. Za radiem nie grzebałem, wysunąłem tylko radio, rozpiąłem kostki i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepsiu18 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Mialem podobna sytuacje w mojej coupeice, tez myslalem ze bezpieczniki od radia itp. A okazalo sie ze spalil sie bezpiecznik od coupe conso odpowiedzialny za te wszystkie rzeczy na raz Regulamin pkt. 5.6 -Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi