chudyziom21 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Koledzy potrzebuje szybkiej pomocy! sypnela mi sie stacyjka! w tym sensie że nie odbija kluczyk po odpaleniu autka! rozrusznik caly czas chodzi! muszę to zrobić recznie! moje pytanko jest takie czy kupując używana stacyjke z kluczykiem nie bedzie problemu z immo? przypuszczalnie ten stary kluczyk od centralnego i immo a ten nowy tylko do zapalania!! czy trzeba robić jakieś przekładki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlihanSamedov Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 jak masz kluczyk z diodą, to stacyjki z popularnego serwisu aukcyjnego będą OK i będzie działać tak jak piszesz. Nawet można przełożyć grot nowego kluczyka do obudowy starego, ale do otwierania ręcznego drzwi i tak bys musiał cos mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widmoboy Opublikowano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2010 chudyziom21 Miałem ten sam problem. Znalazłem gościa ,który to naprawia i za 250 zeta stacyjka naprawiona a klucze pozostały oryginalne. Szukaj w okolicy magików od stacyjek. Nie mylić z z inną branżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudyziom21 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Znalazłem goscia i naprawił stacyjke za 150 zł! i wszystko jest po staremu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1991 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam. Mam nadzieję, że dobrze dobrałem dział . Dziś przypadkowo lekko za mocno przekręciłem kluczyk odpalając auto. Coś chyba przeskoczyło i od tej pory nie odbija mi automatycznie kluczyka do prawidłowej pozycji. Jeżeli po odpaleniu sam go przekręcę lekko w do siebie (do prawidłowej pozycji) to autko chodzi normalnie. Natomiast jeżeli tego nie zrobię to wiadome co się dzieje Teraz moje pytanie, czy może spróbować samemu to rozkręcić, zobaczyć co to może być? Czy konieczna jest wizyta u mechanika i naprawa/wymiana stacyjki? Z jakimi kosztami muszę się liczyć? Pozdrawiam /0cool: połączyłem. Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez 0cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi