Smoku Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Witam wszystkich.Jestem nowy i posiadam w/w autko od kilku dni.Chciałbym prosić o kilka opinii na jego temat.Tzn na co zwrócić szczególną uwagę podczas eksploatacji czego trzeba pilnować w pierwszej kolejności i ogólnie jak sprawują się te autka.Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 wszystko jest już napisane na forum - wystarczy poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jt Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Nie wszystko jest na forum, mogę powiedzieć coś nieco na temat twojego autka. Wszystko jest w nim ok, ale musisz przestrzegać wymiany rozrządu, stosuj tylko olej do silnika marki elf, zwróć uwagę na gumy drążka stabilizatora - praktycznie jak będziesz słyszał stuki w przednim zawieszeniu to gumy są do wymiany, poza tym fajne autko mam już 110tys. zrobione i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 wszystko jest już napisane na forum - wystarczy poszukać Wiem że na pewno bardzo dużo rzeczy można znaleźć przy użyciu opcji szukaj ale chciałem uzyskać kilka ogólnych opinii.Nic na razie nie szwankuje więc konkretnych informacji nie potrzebuje.Nie mniej bardzo dziękuję za dokładne instrukcje Bronius [ Dodano: 2007-10-10, 18:22 ] Nie wszystko jest na forum, mogę powiedzieć coś nieco na temat twojego autka. Wszystko jest w nim ok, ale musisz przestrzegać wymiany rozrządu, stosuj tylko olej do silnika marki elf, zwróć uwagę na gumy drążka stabilizatora - praktycznie jak będziesz słyszał stuki w przednim zawieszeniu to gumy są do wymiany, poza tym fajne autko mam już 110tys. zrobione i jest ok. Dzięki "jt" zawsze to coś na początek.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkowal Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Też mam 1,4e od miesiąca, 1996r. IG Czekam na ewentualne opinie. No i od razu problem do rozwiązania. Kopci na biało, cały czas, na gazie i benzynie. [za multipostowanie o białym dymku masz czerwoną kartkę] -Robak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 kkowal, sprawdź stan płynu chłodzącego, jak ci ubywa a nie ma wycieku to masz walniętą uszczelkę pod głowicą, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi