radek1 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Witam czy ktokolwiek z forumowiczów ma w megane II zamontowane w przednich drzwiach 16,5cm głośniki?? jeśli tak ,to pewnie dorabiał panele...interesują mnie doświadczenia w montażu paneli, ewentualnie gdzie były zamawiane, jakość itp. oczywiście interesują mnie osobiste doświadczenia, bo zdjęcia paneli widziałem pozdrawiam radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Kolega suchutki ma 16,5 z przodu, i ma seryjne panele, tylko pod spodem cos przerabiane. A co do dorabiania paneli to: www.taschki.pl - napisz do goscia maila bo na stronie nie ma ale moze robil. Ze mna tak bylo. Na stronie nie ma foto do Megane I, a okazalo sie ze robil i przeslal mi zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek1 Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 dzieki za zainteresowanie znam tą stronę , a także 2 inne. jednak interesuje mnie jakość wykonywanych paneli, (dokładność wykonania ) oraz jak najmniejsze maltretowanie boczków drzwi, dlatego pytam na forum czy ktoś ma zamontowane takie panele . ponieważ producenci zawsze zachwalają swój towar ....próbuję znaleść osobę, która zamawiała i jest zadowolona z paneli pozdrawiam radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Jak mozesz to podaj te dwie inne strony, bo ja znam tylko ta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi