moniat Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 zapytam was drodzy chłopcy bo sądzę że znacie sie na rzeczy. chcę kupić mężowi wkrętarko-wiertarkę na akumulatory ale kompletnie sie na tym nie znam.znalazłam na allegro nawet fajną tylko firma nic mi nie mówi -SKIL... Może doradżcie mi czy to dobry sprzęt a jeżeli nie to może coś innego.. podam wam aukcję o którą mi chodzi http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=250644165. liczę na pomoc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość eseli Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 witam Strona przedmiotu została przeniesiona do archiwum. Solidna firma np. makita. Podaj inny link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 o Boschu zapomnij, Skil o taka zabawka dobra do odpalania raz na miesiąc, tak jak esli prawi Makita będzie pracować bezawaryjnie przy dużej eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makog Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 moniat tu masz linka: wkretarka dobra solidna i mocna, pracuje takimi na codzonien, sa to wkretarki robine na podzespolach makity, naprawde moge Ci je polecic bez obawy. Maz bedzie bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Albo Hilti, ale tylko czerwone ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniat Opublikowano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 wkleję wam tego skila na nowo bo tamta aukcja sie skończyła. http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=255053934 ;) co myślicie o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Ja bym tego nie bral, za bardzo na zabawke wyglada ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Moim zdaniem to zależy do czego i jak często mąż będzie ją używał. Ja kupiłem swego czasu wkrętarkę TOYA i działa sprawnie już kilka lat, a w trakcie remontu spisała się na medal. A kosztowała około 100 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makog Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 moniat dalem ci namiary na naprawde solidna i pozdna wkretarke, tylko ciut drozsza od skila, a wiem z wlasnego doswiadzcenia ze jest to naprawde pozadny sprzet, wkretarka jest dwubiegowa, pozadny zestaw do ladowania aku ktory samoczynie sie wylacza po naladowaniu, pracujemy taki na wrsztacie i sa te wkretarki w ciaglym uzyciu, zreszta zobacz sama ile osob juz ja zakupilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moniat Opublikowano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 ok.dzięki za rady ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi