Boss_wnd Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Witam Od której strony liczy się cylindry ???? Od rozrządy ???? czy od skrzyni ???? muszę wymienić cewke na 4 cylindrze i nie wiem który jest 4 znaczy od której liczyć cylindry Dzięki [ENTER!!!]-Robak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 zawsze od rozrządu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss_wnd Opublikowano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Dzieki 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 też wydaje mi się, że 1 cylinder to ten od strony skrzyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 smarowóz, bronius, mają rację, ale nie liczy się od skrzyni tylko od koła zamachowego, sprzęgła niech wam będzie że od skrzyni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boss_wnd Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 :-P Dzięki !!!! to ja prawie z bratem się pokłóciłem że od rozrządu ;););) Ale wyczytałem w książce serw. megany ;) Wielkie dzięki że od koła zamachowego (sory za błędy ) Nie przepraszaj za błędy tylko pisz poprawnie ;) Radzę też dokładnie przeczytać ze zrozumieniem regulamin forum, zwłaszcza pkt 5. - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi