agata88 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 witam kupiłem Megana 2 z 2003 ale bez radia,ktoś je wymontował tak ze kabelki są Czytałem o radiach firmowych i wiem że są 2 typy 1 .update list 2. tuner list które powinienem kupic aby wszystko działało i jak je rozpoznać - czy po napisie na przednim panelu i czym one sie różnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Na forum były już takie tematy i na nich znajdziesz zdjęcia tylnych wtyczek (bo tym głównie się różnią) i dowiesz się porównując z wtyczkami w Twoim aucie, które radio jest dedykowane do tego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciuxxxon Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 do twojego samochodu potrzebujesz radio TunerList. Radia UpdateList weszły od 2006 roku i nie będzie pasować do twojego rocznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g_h_o_s_t Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Zgadzam się potrzebujesz radyjko TUNERLIST bo to radyjko obsłuży Tobie wyświetlacz i fabryczny pilot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agata88 Opublikowano 26 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 radio mam ale jest problem z CD ,po włączeniu radia ,włożeniu , wyjęcie płyty przez 5-10sek terkocze potem jest oK Co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 U mnie tez "terkocze" ;-) i czasem trzeba kilka razy wkladac plyte. Slucham na zmiane orginalnych i przez siebie wypalonych plyt i podobno to powoduje rozkalibrowanie czegos tam, a to z kolei moze prowadzic do tego "terkotania"... Wkurza mnie to, ale nie mam czasu sie tym zajac :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi