Grisza011 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Chcę kupić sobie używany licznik (widzący komputer) do mojego samochodu(nowy to ogromny koszt -około 1200 zł a używany można kupić za 150 zł). Mam taki problem . Na Allegro są liczniki 2-ch firm Jaeger i Sagem. W jednym serwisie powiedzieli mi że one są zamienne w drugim ,że raczej nie ,problem w tym że nie mam oryginalnego licznika tylk zastępczy bez komputera Sagem -i działa. W serwisie nawet po podaniu VIN nie powiedzą mi jakiej firmy jest oryginalny licznik do mojego scenica -bo zamawiają liczniki na zasadzie jakichś swoich wewnetrznych numerów z Francji. Dopiero jakby przysłali licznik -to wiedziałbym jakiej jest firmy-no ale wtedy musiałbym go kupić. Czy mieliści może podobny problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 jedź na szrot, znajdź licznik i podłącz go do swojej meganki zanim kupisz to będziesz wiedział czy jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi