marcinagent007 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 witam.czy można samemu wyłożyć skórą deskę rozdzielczą w megance z 2000r??? jeśli tak to jak to zrobić i od czego zacząć.dziękuję i pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 nie wiem czemu takie obszycie ma służyć? jak przeszkadza Ci odbijająca się deska w szybie to lepiej flokowanie zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Co to jest flokowanie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 rajdówki mają tym oblepione deski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Tutaj raczej chodzi o zmiane/poprawe wygladu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinagent007 Opublikowano 16 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 właśnie chodzi mi o zmianę wyglądu bo znudziły mi się te szare plastiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 http://www.flokowanie.pl/galeria.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Nie wiem ale to Flokowanie jakoś mi nie pasuje.. już lepiej obszyć deske i elementy wnętrza np. skóropodobnym materiałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinagent007 Opublikowano 16 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 ale skóra to jest skóra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudu Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Skóra, fura i komóra ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi