Kamix Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Witam tak bardzo chce dobrze poruszać się po forum i chciał bym prosić o pewną odpowiedz. Otóż jakie jest dokładnie moje renault, może śmieszne i głupie pytanie ale nie mogę dojść. Czy to jest Renault Megane I czy II i phI czy phII Odpowiem na wszelkie pytania naprowadzające. . . Samochód dostałem w prezencie z tąd moje pytanie. . . Proszę o pilną pomoc. . . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 To może jakieś dane lub foto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Sam możesz rozpoznać po wyglądzie auta. http://megane.com.pl/topic/22738-instrukcja-korzystania-z-forum-meganecompl/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 ;) Wszystko w temacie. Zamykam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi