Marcin.O Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Witam Jestem tu nowym uzytkownikiem i prosze o pomoc Mam problem z 2 sprawami Jedna jest taka, ze w czasie deszczu woda przedostaje mi sie do srodka gdzies przez szyber dach do slupkow po prawej i lewej stronie przedniej szyby, jak mam zlokalizowac problem? 2 problem jest ze sprzeglem, kiedy wciskam sprzeglo i wbijam jedynke auto pomalu rusza, pedal czesto zostaje w podlodze, trzeba go noga odbijac, czy to pomka hydrauliczna? jesli tak to gdzie ona sie miesci i jak mozna ja wymienic? Bardzo prosze o odpowiedz Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Ad 2 Czy to czasami nie awaria wysprzęglika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.O Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 No widzisz ja sie na tym nie znam wiec nie wiem, a razie awari wysprzeglika, jak moge to wymienic? trzeba skrzynie wyciagac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi