maniuusiek Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Witam. Jako nowy użytkownik witam wszystkich ;) Mój problem dotyczy kupna węża do turbo. Nikt nie jest mi wstanie zlokalizować tej części lub przynajmniej nadać jej katalogowy numer. Chodzi dokładnie o ten wąż zaznaczony na zdjęciu silnika. Proszę bardzo Was o pomoc. Moje szukanie trwa już niemal 3 tygodnie. Pozdrawiam http://desmond.imageshack.us/Himg72/scaled.php?server=72&filename=lokalizacja.jpg&res=landing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Nie szybciej będzie dorobić taki wąż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniuusiek Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 nie mam gdzie dorobic takiego weza, chcialbym zamowic go w aso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 W ASO dobiorą na podstawie VINu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi